Bemutatkozás

1996-ban a CBA Kereskedelmi Kft. két alapító tagja Krupp József és Breier László létrehozta a Krupp és Társa Kft.-t, hogy a budai régióban tovább építsék a CBA üzlethálózatot. 1998 végére a Krupp és Társa Kft. 6 boltot üzemeltetett, és már célzottan a Zsámbéki-medence és a dél-budai régió üzletekkel való teljes lefedését tűzte ki célul. 2000-ben jelentős változások mentek végbe a cég életében. A meglévő 6 üzlethelyiséget modernizálták, hogy versenyképesek legyenek a folyamatosan változó és fejlődő piacon. Ezen felül Érden lehetőséget nyílt egy saját raktár kialakítására is.

2009-ben elindult a Príma üzletkategória. Az új kategória szigorú szempontrendszer alapján megkülönböztette egymástól a CBA és a Príma üzleteket és utóbbit magasabb minőségi elvárások elé támasztotta, mely megfelelő válaszlépésnek bizonyult az egyre jobban strukturálódott vásárlói igények legteljesebb kielégítéséhez.

A Príma üzletekben a klasszikus élelmiszerüzletekre jellemző kínálat mellett kiemelt helyet kapnak a hazai borászok termékei is. A Vinotéka mellett több üzletben csemegepult, grillbár, frissen sütött magas minőségű pékáru és különösen széles a kínálat az egészségtudatos fogyasztók által egyre keresettebb reform- és biotermékekből, valamint a különleges táplálkozási igényeknek megfelelő árucikkekből. A Krupp és Társa Kft. Príma üzleteiben kiemelt szerepet kap a húspult, mely a sok versenytárstól megkülönböztető módon hentesekkel és friss hússal várja nap mint nap a környéken élőket. A hatalmas kínálattal rendelkező zöldség- és gyümölcs piactér méltán élvezi a vásárlók elégedettségét. Büszkék vagyunk rá, hogy üzleteinkben cukrászpulttal is fokozhatjuk a széles kínáltot. Saját cukrászüzemünkben gyártott kézműves cukrásztermékeink üzleteinkben akár előre is megrendelhetők.

19x príma
19 Príma üzlet
3x bisztró
3 Bisztró
3x pékség
3 Pékség
1x cukrászüzem
1 Cukrászüzem

Jelenleg a Krupp és Társa Kft. 19 db Príma élelmiszerüzlettel, 3 pékséggel, 3 bisztróval és 1 cukrászüzemmel áll vásárlói szolgálatában közel 800 ember számára biztosítva munkalehetőséget.

A jövőbeni célok között helyet kap a vásárlást kényelmesebbé tevő, előremutató megoldások, az online jelenlét fokozott használata és a bio/reform/diabetikus kínálat szélesítése éppúgy, ahogy továbbra cél a vezető szerep megőrzése a széles termékkínálat, friss élelmiszerek biztosítása terén.

Bízunk benne, hogy Önt és családját is vevőink között tudhatjuk!